Ανδρέας Βασιλείου 

  • Ο Δικηγόρος - Ποινικολόγος παρ' Αρείω Πάγω κ. Ανδρέας Βασιλείου, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, το έτος 1998 ίδρυσε το Δικηγορικό Γραφείο «Ανδρέας Π. Βασιλείου & Συνεργάτες». 
  • Έκτοτε αναλαμβάνει και διεξάγει με μεγάλη επιτυχία ιδιαιτέρως σοβαρές ποινικές υποθέσεις, κυρίως κακουργήματα, αλλά και σοβαρά πλημμελήματα. Ενδεικτικά αναλαμβάνει ανθρωποκτονίες, σωματικές βλάβες, αποπλανήσεις και ασέλγειες κατά ανηλίκων, υποθέσεις παιδικής πορνογραφίας, υποθέσεις ηλεκτρονικού εγκλήματος, πλαστογραφίες, οικονομικά και φορολογικά εν γένει εγκλήματα, υπεξαιρέσεις, κλοπές, ληστείες, εκβιάσεις, απάτες, υποθέσεις ναρκωτικών, υποθέσεις στρατιωτικού ποινικού δικαίου και στρατιωτικά εγκλήματα, εγκλήματα σχετιζόμενα με το τραπεζικό, ασφαλιστικό, χρηματιστηριακό και φορολογικό δίκαιο, συκοφαντικές δυσφημήσεις και εξυβρίσεις.
 
  • Πέραν δε της εξειδίκευσης του με το ποινικό δίκαιο, ο κ.Βασιλείου προσωπικά ειδικεύεται και στο χώρο των ακινήτων και του εμπραγμάτου δικαίου, ενώ το γραφείο μας αναλαμβάνει και υποθέσεις Αστικού & Δημοσίου Δικαίου.
  • Η εξειδίκευση, η πολυετής ενασχόληση, η απόλυτη γνώση του αντικειμένου, η επαγγελματική φιλοδοξία του να εκπροσωπεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον πελάτη και να κερδίζει τις υποθέσεις που αναλαμβάνει, αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών. 
  • Σας συμβουλεύει και σας ενημερώνει για κάθε απαραίτητη ενέργεια για την προάσπιση των δικαιωμάτων σας και των συμφερόντων σας.

Λάβετε εγγράφως τη γνώμη μας

Μελέτη δικογραφίας


Νομική Επικαιρότητα - Ειδήσεις

2019-05-21 13:23

Έλεγχος τίτλων & παράσταση σε συμβόλαιο

Αναλαμβάνουμε τον έλεγχο τίτλων σε οιοδήποτε...

Διαβάστε περισσότερα

—————

2014-03-21 14:43

Αυτόφωρο

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την υπεράσπισή σας και...

Διαβάστε περισσότερα

—————


Κλείστε ραντεβού μαζί μας on lineNewsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας: